- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

DEN BOMMEL - Bij een verkeersongeval op de A29 bij de Haringvlietbrug is een 20-jarige vrachtwagenchauffeur uit Sint Maartensdijk om het leven gekomen. Hij botste met zijn vrachtwagen op een stilstaande vrachtwagen voor hem. 

THOLEN - Voor elke brandweerman lag er een tas klaar met erin een nieuw bluspak. De brandweerpost van Tholen kreeg als een van de eerste de nieuwe pakken die in heel Zeeland worden uitgerold.

HEINKENSZAND - Inbrekers hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag gereedschap gestolen uit een bouwmarkt in aan de Schouwersweg in Heinkenszand. Bij de inbraak hebben zij veel schade aangericht. 

VLISSINGEN - Inbrekers hebben een ravage achtergelaten na een inbraak in een Chinees-Indisch restaurant in de Dreesstraat in Vlissingen. De inbraak vond tussen vrijdagavond 21.00 uur en zaterdagochtend 04.00 uur plaats. De inbrekers hebben niets meegenomen.

VLISSINGEN - Een 41-jarige Vlissinger is zaterdagavond op een scooter gebotst. Na het ongeluk is de man doorgereden. Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur op het Baskensburgplein in Vlissingen. De bestuurder van de scooter, een 17-jarig meisje uit Vlissingen, raakte bij het ongeluk lichtgewond.

OOST-SOUBURG - Een vandaal heeft zondagochtend vroeg tientallen auto´s vernield in Oost- en West-Souburg. Een man bewerkte de auto´s met een stok. De politie heeft niemand kunnen aanhouden.

VROUWENPOLDER - Een surfer is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij op een steiger op het Veerse Meer was gevaren. Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur naast de N57 richting Vrouwenpolder.

ZIERIKZEE - De politie heeft in Zierikzee twee mannen aangehouden met een auto vol gestolen kleding. De kleren waren eerder gestolen bij een winkel in Middelburg. De kleding had een waarde van ongeveer 1.000 euro. De mannen worden verdacht van winkeldiefstal en heling.

ZIERIKZEE - Een motorrijder die vrijdagavond slingerend door Zierikzee reed, is door agenten aangehouden. De man bleek teveel te hebben gedronken. Daarnaast had 56-jarige man uit Bruinisse helemaal geen rijbewijs.

THOLEN - Een 36-jarige man uit Stavenisse is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Oud Vossemeersedijk in Tholen tegen een boom gereden. Hij is daarbij gewond geraakt. De man had ruim vijf keer meer gedronken dan toegestaan.