- advertentie -

politie-, brandweer- en ambulancenieuws uit zeeland

In Burgh is een automobiliste zondag op een stilstaande auto gebotst. Dat gebeurde nadat ze was geschrokken van de sirenes van twee hulpverleningsvoertuigen. Dat meldt de wijkagent van Burgh op het sociale medium Instagram.

In een woning aan de Kapitalendam in Biervliet heeft vannacht een uitslaande brand gewoed. Het huis is volledig uitgebrand. In het huis waren geen bewoners aanwezig.

Een Duitse vrouw is gisteravond opgepakt nadat ze een medewerker van een vakantiepark in Kamperland had mishandeld. Volgens de politie sloeg de 27-jarige ook nog een agent in het gezicht bij haar aanhouding.

De drie auto's die afgelopen week werden gestolen in Domburg zijn weer terecht. Twee auto's werden na een tip in Oost-Souburg aangetroffen, de derde auto werd na een achtervolging in Kapelle teruggevorderd.

In een garage naast een huis in de Amnestylaan in Middelburg is vanochtend brand uitgebroken. Bij de brand kwam veel rook vrij. Tegen 08.30 uur was het vuur onder controle, zegt de veiligheidsregio.

Bij het Calvijn College in Goes zijn vannacht drie jongens opgepakt. De politie had een melding gekregen van een mogelijke inbraak in het pand aan Klein Frankrijk. Met een warmtecamera werden de drie op het dak van het schoolpand gezien.

Een 37-jarige cliënt van Emergis heeft gisteren in de beschermde woonvorm in Oostburg waar hij woont een medebewoner neergestoken. De steekpartij vond rond 19.00 uur plaats in de Burgemeester Gratamastraat. De man is aangehouden.

In Terneuzen is vannacht een gewonde dronken drugsdealer op straat gevonden. De politie kreeg rond 4.20 uur de melding dat er een dode man in de Beethovenstraat zou liggen.

Een dronken automobilist is afgelopen nacht gewond rond 4.20 uur geraakt toen hij op de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland tegen de vangrail was beland. De 45-jarige Vlissinger is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft vrijdagavond in Vlissingen een drugslab gevonden. Het laboratorium waar amfetamine in werd gemaakt, zat in een loods aan de Gildeweg.