- advertentie -

gratis app omroep zeeland

gratis app omroep zeeland

Omroep Zeeland heeft smartphone apps (iPhone en Android) en een app voor tablets (iPad en Android). Het laatste Zeeuwse nieuws, live tv, live radio en uitzending gemist heb je met de app van Omroep Zeeland binnen handbereik. Alle Zeeuwse informatie is ook te zien via de SmartTV app op het Portaal van Zeeland van DELTA.

Nieuws, sport en weer in beeld en geluid op jouw smartphone of tablet. Het is zelfs mogelijk live Omroep Zeeland Radio te beluisteren en TV te kijken. Ben je niet thuis om de nieuwsuitzending te bekijken? Via de app van Omroep Zeeland bekijk je alle uitzendingen van Omroep Zeeland live op je smartphone of tablet. Waar je ook bent. Via deze pagina kun je de verschillende apps downloaden.

 

Gratis app Omroep Zeeland voor tablets

Download de Omroep Zeeland tablet app gratis:

Download de Omroep Zeeland App in de App Store!

Gratis app Omroep Zeeland voor Android en iPhone

 

Download de Omroep Zeeland smartphone app gratis:

Download de Omroep Zeeland App in de Android Market!

De Omroep Zeeland app:

  • Snel het Zeeuwse nieuws in beeld en geluid

  • Steeds een update via de Nieuwsflits

  • Leuke videoclips

  • Live Omroep Zeeland Radio

  • Live Omroep Zeeland TV

  • Het nieuws met vrienden delen via Twitter, Facebook en Hyves

  • Geef zelf een nieuwstip door

Staat de app voor jouw toestel hier nog niet bij? Geen nood. Kijk op http://m.omroepzeeland.nl voor het laatste Zeeuwse nieuws op jouw mobiel!

 

SmartTV app via Delta TV

Abonnees van DELTA kunnen ook via hun smarttv naar de informatie en programma's van Omroep Zeeland kijken. Via het interactieve Portaal van Zeeland is de Omroep Zeeland smarttv app te openen en zijn onder meer alle (sport) berichten van de website met de bijbehorende filmpjes en verschillende televisieprogramma's on demand te bekijken. Meer informatie over interactieve TV en het Portaal van Zeeland vind je op de website van DELTA.

 

delen: