- advertentie -

Uitvaartzaak

Uitvaartzaak

Uitvaartzorg Memoriam Walcheren van Rob K. en Pamela B. uit Middelburg laat een spoor van ellende achter bij veel van zijn klanten. Klanten zeggen dat ze aanmaningen krijgen van rekeningen die het bedrijf namens hen had moeten betalen, maar dat is nooit gebeurd.

OOST-SOUBURG - De politie heeft vorig jaar de aangifte tegen Omroep Zeeland van ex-uitvaartondernemer Rob K. nooit in behandeling genomen. Bij de aangifte eind mei 2015 beoordeelde de politie dat Rob K. van het uitvaartduo achter Uitvaartzorg Memoriam Walcheren geen zaak had. De uitvaartondernemer deed aangifte van smaad en laster tegen Omroep Zeeland.

OOST-SOUBURG - De gedupeerden van het uitvaartduo achter Uitvaartzorg Memoriam Walcheren krijgen geen geld terug. De uitvaartondernemers Rob K. en Pamela B. kwamen in opspraak nadat bleek dat er problemen waren met de rekeningen. Er zijn claims ingediend van bij elkaar zo'n 100.000 euro.

MIDDELBURG - Twee nabestaanden die zich opgelicht voelen door het uitvaartduo Rob K. en Pamela B. hebben het hoofdstuk na zeven maanden nog niet afgesloten. De uitvaartondernemers achter Uitvaartzorg Memoriam Walcheren kwamen in opspraak nadat bleek dat er problemen waren met de rekeningen.

MIDDELBURG - Een groep van twintig gedupeerden van het uitvaartduo Rob K. en Pamela B. is woensdagavond bij elkaar gekomen om verhalen met elkaar te delen. De ondernemers zijn de mensen achter het inmiddels failliete bedrijf Uitvaartzorg Memoriam Walcheren. Tijdens die avond in de Kruitmolen in Middelburg werden verhalen uitgewisseld, maar werd er ook gekeken hoe nu verder om te gaan met de ontstane problemen rond het uitvaartduo.

MIDDELBURG - De politie heeft een tweede verdachte aangehouden in de zaak rond Uitvaartzorg Memoriam Walcheren. Het gaat om een 43-jarige vrouw uit Middelburg. Eerder werd een 51-jarige man uit Middelburg aangehouden. De twee worden verdacht van verduistering.

MIDDELBURG - De politie heeft een man aangehouden die te maken heeft met het conflict rond de uitvaartzorg Memoriam Walcheren in Middelburg. Of het gaat om een van de ondernemers zelf, kan de politie niet zeggen.

MIDDELBURG - Uitvaartzorg Memoriam in Middelburg is failliet verklaard door de rechtbank. Memoriam kwam in het nieuws omdat de gemeente Middelburg nog 20.000 euro van het bedrijf te goed had. Zolang dat bedrag niet betaald was, werd het bedrijf de toegang tot de Middelburgse begraafplaatsen en het crematorium ontzegd.

MIDDELBURG - Een groep gedupeerden van het uitvaartduo Rob K. en Pamela B. heeft de handen ineen geslagen. Op 9 september houden ze een lotgenotenbijeenkomst waarbij gedupeerden hun verhaal bij elkaar kwijt kunnen. Tijdens die avond wordt bekeken of er samen opgetreden kan worden tegen het uitvaartduo.

MIDDELBURG - Het uitvaartduo Rob K. en Pamela B. van Uitvaartzorg Memoriam Walcheren heeft de deadline van de gemeente Middelburg gemist om hun schuld te betalen. De gemeente krijgt nog zo'n 20.000 euro van de twee voor uitvaartkosten en huur. De gemeente schakelt nu een deurwaarder in om het geld toch terug te krijgen. Op 4 juni was er een gesprek tussen K. en de gemeente Middelburg.

ARNEMUIDEN - Het omstreden uitvaartduo Rob K. en zijn partner Pamela B. heeft zaterdag in Arnemuiden een nieuw onderkomen in gebruik genomen. Hun bedrijf Uitvaartzorg Memoriam Walcheren is door de gemeente Middelburg al maanden de toegang tot het crematorium en begraafplaatsen ontzegd. De gemeente heeft nog 20.000 euro van het bedrijf te goed.