- advertentie -

Persberichten

Persberichten

Bekijk op deze pagina de meest actuele persberichten die Omroep Zeeland verstuurd heeft.
 

 

Oost-Souburg, 1 februari 2017
Op de hoogte blijven? Update de app van Omroep Zeeland
Omroep Zeeland heeft sinds ruim een maand een vernieuwde mobiele app. Update de app om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, sport, weer, radio en tv.

Heb je een ouder toestel?
Dan kan het zijn dat je de app niet meer kunt updaten. Helaas ondersteunt de nieuwe app geen verouderde besturingssystemen. Natuurlijk kun je altijd gebruik maken van onze (mobiele) website

Wat kun je verwachten?
De vernieuwde app heeft een nieuw fris jasje gekregen. Bovendien is het nieuws in Zeeland sneller te raadplegen. Vanuit de app kun je live radio luisteren, tv kijken en rechtstreeks naar onze social mediakanalen. 

Pushberichten ontvangen? Eerst updaten
Om de pushberichten te blijven ontvangen bij groot nieuws is het noodzakelijk om de Omroep Zeeland-app te updaten. Dat kan handmatig via de AppStore of Google Play Store. Degene die automatische updates heeft aanstaan als instelling, hoeft dat niet te doen. 
 

Ontvang je nog steeds geen pushberichten? Mogelijk staan de instellingen verkeerd. Deze zijn aan te passen via Instellingen > Berichtgeving > Omroep Zeeland. Sta daar de berichtgeving toe. 
 
Hoe updaten?
Het updaten van de app kan via de Google Play Store of de App Store van Apple
Oost-Souburg, 26 juni 2014

Omroep Zeeland televisie in een nieuw jasje

Omroep Zeeland televisie ziet er met ingang van maandag 30 juni heel anders uit. Het nieuwsprogramma Zeeland Nu heeft een nieuw jasje en start vanaf die dag om 17:00 uur. In het programma komt meer ruimte voor achtergrond en verdieping bij actuele onderwerpen. Alle televisieprogramma’s (zoals het nieuws, evenementen, Trugkieke, de Zeeuwse Top 40, achtergronden en het weer) worden elk half uur herhaald en hebben een nieuwe, eigentijdse en bovenal Zeeuwse vormgeving.

 

Omroep Zeeland is al jaren de best bekeken regionale omroep van Nederland en bereikt wekelijks twee derde van alle Zeeuwen. Daarmee speelt de omroep een belangrijke rol in het informeren van de Zeeuwen en het versterken van de Zeeuwse identiteit.

 

Om deze positie te behouden en de Zeeuwen goed te kunnen bedienen verandert Omroep Zeeland mee met de behoefte van ons publiek. Dat wil nieuws zien en horen op het moment dat het gebeurt en via alle mogelijke kanalen.

 

Ook de nieuwsuren op de radio en de online berichtgeving via de website, gratis apps en sociale media worden versterkt. Om al deze veranderingen mogelijk te maken start de gepresenteerde radio-uitzending op werkdagen vanaf 30 juni om 7:00 uur ipv 6:00 uur en vervalt het korte nieuwsbericht ‘Nieuwsflits’ op televisie en internet.

 

Met deze aanpassingen geeft Omroep Zeeland invulling aan haar wettelijke taak om de Zeeuwen betrokken, betrouwbaar en onafhankelijk te informeren over wat er speelt in Zeeland en hen in staat te stellen hier een eigen mening over te vormen.

Omroep Zeeland: weet wat er speelt!
 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Klik op een van de persberichten

 

Juni 2014

Omroep Zeeland in een nieuw jasje

 

Mei 2014
De Zeeuwse Top 40 gaat weer van start

 

September 2013

Persbericht 'Over Leven'

 

April 2013
De Zeeuwse Top 40 van Omroep Zeeland gaat van start
 

Januari 2013
Nacht van de Ramp
Met Pesach eten we matzes
 

Juni 2012
Zomerprogrammering2012
Omroep Zeeland benoemt nieuwe leden Raad van Toezicht

April 2012
Delta zet Omroep Zeeland op 11

 

Maart 2012
Zeeland maakt zich op voor De Zeeuwse Top 40

 

Januari 2012
Nieuw jaar start met nieuwe programma's bij Omroep Zeeland 

 

December 2011
Zeeuwse helden en documentaires bij Omroep Zeeland
 

November 2011
Iedere dag op TV: het Zeeuwse nieuws bij Omroep Zeeland
Omroep Zeeland verdubbelt het aantal uitzenduren radio

Oktober 2011
Het Zeeuwse nieuws voortaan als gratis app
 

delen: