- advertentie -

Ben of ken jij onze volgende Chauffeur van de Week?

Ken of bén jij een chauffeur van een vrachtwagen, bus, vorkheftruck, combine, raket, shovel, ambulance, tractor.......laat het ons weten. Elke donderdag bellen we er in Goedemorgen Zeeland eentje! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

 

delen:

Wie geef jij de Pluim van de Dag?

Wil je iemand feliciteren, complimenteren, het beste wensen, bedanken of een hart onder de riem steken? Vul onderstaand formulier dan zo volledig mogelijk in en verras iemand met De Pluim van de Dag en een plaat!

Kies uit deze lijst van 'Pluimplaten'
Albert Hammond - It Never Rains In Southern California
Bellamy Brothers - Let Your Love Flow
Black - Wonderful Life
BLØF - Alles Is Liefde
Boney M - Sunny
Clannad - Theme From Harry's Game
Clannad/Bono - In A Lifetime
Claudia de Breij - Mag Ik Dan Bij Jou
Carole King - You've Got A Friend
Dire Straits - Brothers In Arms
Dolly Dots - Love Me Just A Little Bit More
Dolly Parton - 9 To 5
Dolly Parton - Jolene
Edwin Evers Band - Ik Meen Het
Foreigner - I Want To Know What Love Is
Gino Vannelli - Hurts To Be In Love
Guus Meeuwis - Brabant
Guus Meeuwis - Zonder Jou
James Blunt - You're Beautiful
Jayh - Mooie Dag
Joe Cocker - You Are So Beautiful
John Denver - Take Me Home Country Roads
John Denver - Thank God, I'm A Country Boy
John Lennon - Imagine
Johnny Cash - A Thing Called Love
Kool & The Gang - Celebration
Madonna - Live To Tell
Marco Borsato - Zij
Michael Bublé - Home
Peter Gabriel/Kate Bush - Don't Give Up
Racoon - Oceaan
Rod Stewart & Ronald Isley - This Old Heart Of Mine
Rolling Stones - Waiting On A Friend
Sam Brown - Stop
Tavares - Heaven Must Be Missing An Angel
Toto - I'll Be Over You

delen:

Vertel over jouw vereniging op Omroep Zeeland Radio

Zing je elke week de longen uit je lijf bij een koor, train je wekelijks met je hond bij de hondenclub of zit je bij een andere vereniging. En wil je daar over vertellen in de studio van Omroep Zeeland? Meld je club dan aan via onderstaand formulier.

De Vereniging van de Week, iedere dinsdag op Omroep Zeeland Radio.

delen:

Jouw evenement, Evenement van de Week?

Vul dan het formulier in en wie weet!

Colours by the Sea 2017

Oranje, geel, groen, rood, paars en roze waren zaterdag de kleuren van Vlissingen tijdens Colours by the Sea. Om de kilometer kwamen deelnemers een kleurpunt tegen waar ze een kleur opgespoten kregen. Bij de eerste drie kleurpunten kregen de deelnemers één kleur opgegooid (1 = groen, 2 = rood, 3 = oranje) en bij de laatste twee kleurpunten twee (4 = blauw en geel, 5 = roze en paars). Na die kleurpunten volgt nog een 'sponspunt' waar deelnemers hun favoriete kleur kiezen en met sponzen nog meer kleur op zich krijgen (deze kleuren blijven het best zitten). Colours by the Sea trok dit jaar zevenduizend deelnemers.

Ieder weekend maakt Omroep Zeeland een sfeerverslag van een Zeeuws evenement. Kijk voor meer sfeerverslagen op omroepzeeland.nl/evenementen.

Klomppop Festivalweekend 2017

Straatfestival Ovezande en Klomppop gingen dit jaar voor het eerst samen als een driedaags evenement met de naam Klomppop Festivalweekend. De eerste twee dagen van het festival stonden met verschillende pop-, rock- en hiphopbandjes vooral in het teken van muziek. Zondag was het tijd voor het straattheatergedeelte. Van jongleren op een eenwieler tot een stressambulance, van fakir tot stuntman: nationale en internationale straatartiesten lieten hun kunsten zien. De sfeer onder de 6.000 bezoekers zat er, ondanks of juist dankzij het mooie weer, goed in! 

Ieder weekend maakt Omroep Zeeland een sfeerverslag van een Zeeuws evenement. Kijk voor meer sfeerverslagen op omroepzeeland.nl/evenementen.

 

KNRM Reddingbootdag 2017

De KNRM Reddingbootdag is opgericht om de 'redders aan wal' (donateurs) te bedanken en hen & andere bezoekers kennis te laten maken met de werkzaamheden van de KNRM. Bij de KNRM draait alles om vrijwilligerswerk, het reddingswerk kan niet bestaan zonder de 1.400 vrijwilligers. Dit jaar ging Omroep Zeeland naar het reddingstation in Hansweert. Hansweert is relatief gezien het jongste station. Het bestaat pas sinds 2008. Ook zijn het aantal reddingen er in 2016 toegenomen op het jaar ervoor. 

Ieder weekend maakt Omroep Zeeland een sfeerverslag van een Zeeuws evenement. Kijk voor meer sfeerverslagen op omroepzeeland.nl/evenementen.

Hrieps 2017

Het was weer 'hewoon as oaltied' op Hrieps! Bekijk het sfeerverslag dat Omroep Zeeland van het festival in Grijpskerke maakte. 

Ieder weekend maakt Omroep Zeeland een sfeerverslag van een Zeeuws evenement. Kijk voor meer sfeerverslagen op omroepzeeland.nl/evenementen

The Young Ones 2017

The Young Ones, onder leiding van dirigent John Curfs, zijn inmiddels een begrip geworden in Zeeuws-Vlaanderen en ver daarbuiten. Dit concert had een Nederlands tintje, want er kwamen veel Nederlandstalige liedjes voorbij waar het orkest een eigen draai aan gaf. Van Marco Borsato en composities van Rogier van Otterloo tot DJ Armin van Buuren. Presentator Frank Lammers, bekend van onder meer zijn hoofdrol in de film Michiel de Ruyter leidde het publiek van de ene muzikale verrassing naar de andere. Tevens trad Martijn Fischer, bekend van zijn rol als André Hazes in de musical en film, als solist op. Bekijk het sfeerverslag! 

Kijk voor meer sfeerverslagen van evenementen op omroepzeeland.nl/evenementen.

 

Goedemorgen Zeeland

Goedemorgen Zeeland

Als je wilt weten wat ons Zeeuwen bezighoudt, kans wilt maken op leuke prijzen en wilt genieten van de beste muziek, dan ben je in het programma 'Goedemorgen Zeeland' aan het goede adres! Iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur, gepresenteerd door Elsa van Hermon. 


Wil je iemand feliciteren, complimenteren, bedanken of een hart onder de riem steken? Verras iemand met een Zeeuwse pluim en plaat!

 Radiobus

Hier is de radiobus al geweest:

delen: