- advertentie -

Nieuws over Bevelanden

KAPELLE - In Kapelle is een zeer grote brand uitgebroken aan de Oostambachtweg. Bij een fruitbedrijf staan honderden fruitkisten in brand. 

SCHORE - Slecht nieuws voor de inwoners van Schore: Koningsdag gaat niet door. De Oranjevereniging van het dorp heeft te weinig vrijwilligers om op de dag te helpen. 

KLOETINGE - Ramon Janson, Mitchell Braafhart, Maarten van Vooren en Jeroen de Jonge spelen volgend seizoen voor Kloetinge. Dit zijn de eerste vier spelers die de eersteklasser aantrekt voor het seizoen 2017-2018. 

GOES - Zondag eersteklasser GOES heeft de selectie voor komend seizoen voor het grootste deel rond. De club heeft naast Daniël Wissel nog vier spelers aangetrokken en heeft elf contracten verlengd. 

MIDDELBURG - Het is van groot belang dat de Zanddijk, de provinciale weg tussen Kruiningen en Yerseke, wordt aangepakt. De provincie en de gemeente Reimerswaal onderzoeken nu of ze daarin samen kunnen optrekken.

OOST-SOUBURG - Bij de politie zijn 9 nieuwe tips binnengekomen over het misdrijf in Rilland afgelopen maandag. Die tips komen na aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht. Afgelopen maandag is de 65-jarige Kees van Schaik dood gevonden in zijn woning. 

ENSCHEDE - Ruben de Jager uit Lewedorp moet weg bij FC Twente. De optie in zijn contract wordt niet gelicht. De aanvaller vindt het niet erg dat hij op zoek moet naar een nieuwe club. "Dit is geen slecht nieuws, ik ben toe aan een nieuwe uitdaging."

ENSCHEDE - Ruben de Jager uit Lewedorp moet weg bij FC Twente. De optie in zijn contract wordt niet verlengd. De aanvaller vindt het niet erg dat hij op zoek moet naar een nieuwe club. "Dit is geen slecht nieuws, ik ben toe aan een nieuwe uitdaging."

GOES - Het Auris College in Goes krijgt een ANWB-praatpaal. De leerlingen van de school voeren al een tijdje actie om zo'n geel ding te bemachtigen. Woensdagochtend kregen ze het verlossende woord van Rijkswaterstaat. 

RILLAND - In Rilland zijn de komende tijd vaker en meer agenten te zien op straat, om met inwoners te praten. Die extra politieaanwezigheid moet het gevoel van onveiligheid wegnemen, zegt burgemeester Piet Zoon van Reimerswaal.